Szállítási információk

 

Kedves Vásárlónk!

Webáruházunk kizárólag Magyarország területére teljesít megrendeléseket. Jelenleg személyes átvételre nincs lehetőség.

 • A termékek kiszállítása házhoz futárszolgálattal, vagy csomagpontra való kihelyezéssel történik.
 • A kiszállítás határideje feladástól számítva 2-4 munkanap (amennyiben minden megrendelt termék készleten van). A rendelés kiszállításának és teljesítésének ideje nem tartalmazza a szabad-és munkaszüneti napokat, illetve az egyéb ünnepnapokat.
 • A futár szolgálat maximum háromszor kísérli meg Önnel felvenni a kapcsolatot, hogy a legalkalmasabb időpontban adhassa át az árut. Sikertelen kézbesítés esetén az árut visszaadja a Menteske.hu számára.
 • A FOX POST csomagpont terminálján történő átvétel esetén az 1 csomag súlya maximálisan 25 kg ill. maximum 38x28x20 cm méretű lehet.  Az ennél nagyobb, súlyosabb rendelést két vagy több csomagban tudjuk teljesíteni. A szállitási költség ahány csomag annyiszor annyiszor kerül felszámolásra!

         Figyelem! A csomagpontra rendelt termékek utánvételi összegét KIZÁRÓLAG bankkártyával rendezni!

Bővebb információ: http://www.foxpost.hu

Amennyiben további kérdése van a szállítással kapcsolatban, kérjük írjon számunkra. E-mail cím: menteskecsomagok[kukac]gmail.com

 

Amennyiben a Szolgáltató (Menteske.hu-Domak Gábor E.V.) minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0” vagy “1” Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Partner elállhat vásárlási szándékától.

 

  Kedves Vásárlóink!

   

  A koronavírusra való tekintettel, a készpénzes utánvétes fizetési módokat ideiglenesen kikapcsoltuk!
  Csak átutalással és bankkártyával tudtok fizetni!

   

  Megértésetek köszönjük!