A Menteske Csokoládétorta alapcsomag tartalma:
Menteske kakaós piskóta alappor
Menteske csokoládétorta krémpor alap
Menteske tortabevonó
A Menteske Csokoládétorta elkészítéséhez szükséges további friss hozzávalók:
– 8 db ’M’ tojás
– 500 g laktózmentes tej /zsírszegény növényi tejhelyettesítő ital
– 500 g laktózmentes csökkentett zsírtartalmú (60%) vaj
– 100 g víz
– 10 g növényi olaj
Az adatok számított értékek.
* A termék nem felszívódó szénhidrátokat tartalmaz. A termék túlzott mértékű fogyasztása hashajtóhatású lehet.
Összetevők: Menteske kakaós piskóta alappor: rizsliszt, édesítőszerek (eritrit, xilit), szénhidrátcsökkentett gluténmentes kenyérlisztkeverék (kukoricakeményítő, élelmi rost (bambuszrost, útifű maghéj), rizsliszt, burgonyafehérje, tápióka keményítő, burgonyakeményítő, inulin, stabilizátor (guargumi, E466), Himalája só, zsírszegény (10-12%) kakaópor (14%), térfogatnövelő: E500, aroma Menteske tortakrémpor alap: étcsokoládé édesítőszerekkel (kakaómassza, édesítőszer: eritrit, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek (napraforgó), aroma, édesítőszer: szteviol glikozidok, kakaó szárazanyag legalább 70%, vaniliás puding (kukoricakeményítő, étkezési só, aroma, színezékek (karotinok, riboflavinok)), zsírszegény kakaópor 10-12%, édesítőszer: S4Y (eritritol, steviol-glikozoidok, sukralose), xilit, himalája só. Menteske tortabevonó: kakaós étbevonó (édesítőszer: maltitol, teljesmértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (14,9%), emulgálószerek (lecitinek és E476), aroma)
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők változhatnak. A termék megvásárlásakor minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag a weboldalon találhatóakra!